Cursus intuïtieve ontwikkeling

Nu ook een nieuwe groep op de woensdagavond! Vanaf woensdagavond 16 juni 2021 t/m 14 juli  2021, in totaal 5 avonden. Ik heb nog een paar plekjes open, dus geef je snel op!
Een cursus intuïtieve ontwikkeling bestaande uit 5 dinsdagavonden van 19.30 tot 21.30 en nu dus ook 5 vrijdagochtenden van 10.30 tot 12.30, de eerste dinsdagavondavond is 18 mei  2021 en de eerste vrijdagochtend is 28 mei 2021. Deze cursus wordt gegeven tussen de paarden, dus we werken al die keren ook met de paarden.
*Wat houd het in?
Ik ga je leren wat je intuïtie is, hoe je ermee in contact komt en hoe erop te vertrouwen.
Iedereen kent wel het bekende “onderbuikgevoel” , dit noemen we ook wel je intuïtie. Hoe mooi zou het zijn als je daar wat vaker mee in contact kon komen? En er zelfs op leren te vertrouwen!
We werken met de paarden omdat zij juist weten wat het is om op hun intuïtie te vertrouwen. Het kan voor hen zelfs een kwestie van leven of dood betekenen. Tevens spiegelen zij ons gevoel en kunnen daarom heel mooi teruggeven wat er in ons innerlijk ligt.
*Voor wie is het geschikt?
Het is voor iedereen die meer wil weten over haar of zijn intuïtie. Je hebt geen voorkennis nodig, Iedereen kan meedoen, want iedereen heeft een intuïtie!
We werken in een groep van maximaal 6 personen dus er is alle ruimte voor jou.
*Wat zijn de kosten?
De cursus van 5 keer kost € 150
Heb je interesse, je kunt je opgeven via mail of telefonisch.