Voor wie is dit geschikt?

Eigenlijk voor iedereen die inzichten in zichzelf wil. Of je nu ergens vastloopt, of gewoon nieuwsgierig bent. Of je een thema in je leven hebt, of op zoek bent naar je werkelijke zelf…..laat je verassen door de energie en de kracht van het paard!

Wat gebeurt er met jou als jij met het paard contact maakt? Wat doet het met je? Wat ervaar je? Wat voel je?

Een paard heeft de gave om je te raken op een dieper niveau. Zijn hart heeft een heel groot magnetisch veld, veel groter dan die van ons en dat voel je meteen zodra je tussen mijn kudde staat.

Hij let bij jou op alles, denk bijvoorbeeld aan je spierspanning, ademhaling, pijnen, frustraties, angsten. Dit alles  gebeurt eigenlijk al in de eerste paar seconden

Verder is hij er bij gebaat dat jij goed in je vel zit, of komt te zitten. Een paard is een prooi- en kuddedier. Zij communiceren non-verbaal. Het is noodzaak om zo gauw mogelijk te kijken: ben jij veilig voor mij en voor mijn kudde? Waar spanning zit, zal hij proberen dat bij je te los te maken. Dat wil zeggen dat een paard je waarneemt, heelt waar heling nodig is en je spiegelt. Voor hem is dat noodzaak. Voor ons als mens zit dat niet in onze natuur, maar we kunnen wel gebruik maken van zijn natuurlijke capaciteiten!

Laat je meenemen in zijn kudde, spoor je blinde vlekken op, laat je helen waar nodig. Ervaar de paardenkracht bij ”Paardentherpie bij Sandra”!

Een steuntje in de rug!