Voor wie is dit geschikt?

Eigenlijk voor iedereen die inzichten in zichzelf wil. Of je nu ergens vastloopt, of gewoon nieuwsgierig bent. Of je een thema in je leven hebt, of op zoek bent naar je werkelijke zelf…..laat je verassen door de energie en de kracht van het paard!

Wat gebeurt er met jou als jij met het paard contact maakt? Wat doet het met je? Wat ervaar je? Wat voel je?

Een paard heeft de gave om je te raken op een dieper niveau. Een paard leeft compleet in het hier en nu. Jou “lezen” is voor hem een noodzaak vanuit zijn instinct. Hij let hierbij op alles, denk bijvoorbeeld aan je spierspanning, ademhaling, pijnen, frustraties, angsten.

Verder is hij er bij gebaad dat jij goed in je vel zit, of komt te zitten. Een paard is een prooi- en kuddedier. Zij vluchten met de hele kudde. Dat maakt de kudde dus zo sterk als zijn zwakste schakel. Op het moment dat jij tot hun kudde gaat behoren, zij het tijdelijk, moet jij mee in de vlucht op het moment dat er een tijger aanvalt. Dat is de reden dat hij je scant. Waar spanning zit, zal hij proberen dat bij je te los te maken. Dat wil zeggen dat een paard je waarneemt, heelt waar heling nodig is en je spiegelt. Voor hem is dat noodzaak. Voor ons als mens zit dat niet in onze natuur, maar we kunnen wel gebruik maken van zijn natuurlijke capaciteiten!

Laat je meenemen in zijn kudde, spoor je blinde vlekken op, laat je helen waar nodig. Ervaar de paardenkracht bij ”Paardentherpie bij Sandra”!